Waarom AMG Consulting

AMG Consulting is een onafhankelijk organisatieadviesbureau dat adviesopdrachten uitvoert en assisteert bij de implementatie. Focus op concreet resultaat en rendementsverbetering kenmerken onze dienstverlening. AMG Consulting bestaat sinds 2007.

AMG Consulting heeft een zelf ontwikkelde state of the art database die voortdurend vanuit verschillende bronnen wordt gevoed. Op basis van deze database worden ondernemingen op anonieme basis vergeleken.

Als ondernemer levert u toegevoegde waarde voor uw klanten, voor uw medewerkers en voor uw onderneming. Uw onderneming wijzigt door interne en externe ontwikkelingen. Het continue afstemmen van uw onderneming op kansen en bedreigingen in de markt is voortdurend aan de orde.

Bepaalde vragen blijft u zich toch stellen. Beheers ik mijn onderneming voldoende? Investeer ik in de juiste bezittingen (activa)? Financier ik de onderneming op de juiste manier? Kan ik mijn groei financieren? Kan ik meer rendement uit mijn onderneming halen?

Wij bieden u de volgende producten:

Werkwijze

AMG Consulting werkt met ondernemende en pragmatisch ingestelde adviseurs. Goedopgeleide mensen met ruime ervaring die hun voldoening halen uit het behalen van concrete resultaten samen met u. Wij zijn snel en flexibel inzetbaar.

Op basis van kwantitatief (unieke database) en kwalitatief (interviews/gesprekken) onderzoek komen wij tot verbeteradviezen en kunnen wij assisteren bij de implementatie van de adviezen.

AMG Consulting gaat dus verder dan alleen advisering!